Xàtiva adjudica treballs de millora dels itineraris de vianants cap al centre comercial

La junta de govern de l’Ajuntament de Xàtiva acaba d’adjudicar les obres de millora de l’itinerari de vianants entorn a la redona de la CV-645 incloses en el Pla Director d’Inversions Xàtiva Creix. Les obres, que comptaven amb un pressupost de licitació de 16.121,99 euros, han sigut adjudicades a la mercantil Construcciones Cisferjons, S.L.

L’actuació pretén pavimentar la jardinera que es troba front a la coneguda com a redona de McDonalds i que actualment presenta un estat degradat. D’aquesta manera, es millora la situació d’aquella zona i es crea una vorera que augmentarà la seguretat dels vianants que accedeixen als espais comercials del polígon industrial. L’actuació vindrà a completar-se amb la construcció de dos nous passos de zebra per travessar la CV-645 i amb la reurbanització de la rotonda que compet a la Conselleria i que crearà un itinerari segur per als vianants que travessen la ronda i caminen en direcció al centre comercial.

En primer lloc es va a procedir a la demolició de la calçada existent, per a posteriorment realitzar una excavació lleugera amb objecte d’assegurar l’adequada fixació de les vorades.

L’espai resultant es reomplirà amb les terres de l’excavació més l’aport de terres noves. A continuació es farà una solera per a suport del paviment hidràulic. Finalment, s’enjardinarà convenientment la nova vorera.

Nova redona al Paquito Coloma

D’altra banda, la junta de govern ha aprovat la contractació del servei de redacció del projecte de construcció d’una nova redona en la CV-645, situada a l’alçada del camp municipal de futbol Paquito Coloma. Cal recordar que aquesta redona ve a completar el dispositiu de desviament de trànsit que entrarà en funcionament amb la finalització de la nova redona de la CV-58, a l’alçada del cementeri. Aquesta redona desviarà el trànsit d’accés a Xàtiva cap a l’est i l’oest, per descongestionar la redona del tanatori.

El desviament dels vehicles cap a l’est arriba a la intersecció de la CV-645 amb el camí de Santa Anna, on es projecta la nova redona que permetrà el fàcil accés de vehicles cap a la zona de l’hospital. Els treballs de redacció d’aquest projecte compten amb un pressupost de licitació de 12.100 euros.

No hay comentarios

Dejar respuesta