La Llosa de Ranes emprèn un pla de millora de comunicació ciutadana

L’alcalde de La Llosa de Ranes, Evarist Aznar, la regidora d’educació i joventut Rosa Hostalet i part de l’equip de comunicació es van reunir la passada setmana amb la doctora Rebeca Díez, a la Universitat Politècnica de València, concretament al Campus de Gandia, per a estudiar propostes de millora de la participació ciutadana.

Durant la reunió es van analitzar les actuacions que s’estaven portant a terme en estos moments al municipi de la costera i s’estudiaren casos pràctics implantats a altres municipis de la comunitat per veure com havien ajudat a millorar la comunicació i conèixer els punts dèbils d’ estos plans d’actuació per poder modificar-los i aplicar-los a la localitat.

L’alcalde i Diputat provicial, Evarist Aznar, va valorar la reunió com una quedada molt positiva: “ Escoltar opinions, analitzar i valorar altres punts de vista potència la nostra actuació”. Per la seua part la regidora d’educació, Rosa Hostalet, va comentar que “les mesures parlades a la reunió poden potenciar la participació dels ciutadans més joves a través de diferents sistemes com són les xarxes socials. Conèixer la seua opinió és necessari”.

La reunió va resultar molt satisfactòria i ha obert un nou camí cap a la millora de la comunicació entre el consistori i la ciutadania.

No hay comentarios

Dejar respuesta