Compromís per Barxeta lamenta que la política de sous pose els interessos polítics per damunt del ciutadà

Segons expliquen des de Compromís, amb uns pressupostos de 2017 encara per aprovar, és a dir amb la possibilitat de consensuar i negociar acords, ens hem trobat amb una pinça del Partit Popular i la Coalició de govern (EU, ER, Acord Ciutadà: Gent de Barxeta ) que prima els interessos particulars dels governants per damunt dels de la ciutadania.

En aquestes setmanes, apunten, “hem vist com la nostra proposta de rebaixar la taxa de residus i la de clavegueram aportant part del superàvit municipal per a fer-ho, era rebutjada per l’equip de govern argumentant la necessitat de rigor pressupostari. Un rigor que no s’ha mantingut al darrer plenari al que se li ha assignat al regidor d’Esquerra Republicana un salari de 23.300 euros anuals”.

Un pagament, comenten, “ que no creguem necessari en no tenir les regidories de medi ambient, joventut, esports i cicle integral de l’aigua una càrrega de treball tan gran al nostre poble. És més, un salari que no està tan lluny dels 34.000 euros que costaria a les arques municipals la nostra proposta de reducció de les taxes de residus i clavegueram”.

No ens sembla correcte, comenten, “que una proposta important com aquesta no s’haja vist acompanyada d’un informe detallat que ens hauria permés estudiar el cas amb la rigorositat necessària. Ens sembla més preocupant encara que el Partit Popular del nostre poble entre també a aquest joc d’intercanvi de favors i molt allunyat del que hauria de ser una gestió transparent i democràtica”.

Finalment, des de Compromís per Barxeta celebren que “al menys el plenari servira també per a que, en el mercadeig de favors PP – equip de govern, alguns regidors populars s’absteniren front a l la moció que amb motiu del 14 d’abril condemnava el colp d’estat del 18 de juliol de 1936 i que farà que enguany al nostre poble es facen diversos homenatges com ara que es col·loque la bandera republicana al nostre ajuntament. Ens alegra molt vore que alguns membres del PP del nostre poble reconeguen per fi el que tot demòcrata de veritat ha de defensar, tot i que siga seguint el seu vell costum d’oblidar els principis si creuen que en algun moment poden obtenir un benefici”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × cuatro =