La Llosa de Ranes destina més de 93.000 euros per a millorar el subministrament d’aigua

L’Ajuntament de la Llosa de la Llosa de Ranes ha iniciat les obres per a la millora de la xarxa d’abastiment d’aigua potable en diferents parts del municipi. Les obres tenen un pressupost total de 93.383 euros.

Per a la realització d’aquestes actuacions, l’Ajuntament ha rebut ‘una subvenció de 84.045 euros de la Diputació de València, a través de l’Àrea de Medi Ambient, dins del marc del Programa Reacciona per a la millora del cicle integral de l’aigua 2022.

Amb aquestes obres es procedirà a la renovació de la canonada d’abastiment d’aigua potable existent en dos trams que discorren pel Camí del Salt i el parc Emilio Bolinches, així com a la renovació de dos ramals de la xarxa de distribució d’aigua potable en una de les voreres dels carrers Novetlè i Mestre Joan Lacomba.

El regidor de Serveis Públics de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes, Javier Camarasa, va destacar la importància d’aquestes obres per oferir un millor servei als veïns en millorar el subministrament d’aigua. El regidor va avançar que les obres està previst que acaben en unes setmanes.

No hay comentarios

Dejar respuesta