Xàtiva organitza la jornada «Emprende a Xàtiva: Reptes i Oportunitats» per al proper dilluns

L‘activitat, emmarcada en les accions del Pla Millenial, està organitzada de la mà de Startup València per compartir experiències

Xàtiva,23 de novembre de 2023.- L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat per al proper dilluns 27 de novembre a les 18 hores, de la mà de Startup València, la jornada «Emprende a Xàtiva: Reptes i Oportunitats», amb la intenció de que emprenedors i experts puguen compartir les seues experiències i explicar el creixement de l’ecosistema emprenedor valencià, enfocant-ho en la perspectiva d’una de les fases més inicials d’una startup.

L’activitat, emmarcada en les accions vinculades al Pla Millenial municipal, tindrà una durada de 1 hora i mitja i es desenvoluparà a la Casa de Cultura. L’objectiu és aprofundir en les particularitats geogràfiques i socioeconòmiques de la Comunitat Valenciana com a laboratori tecnològic internacional, les quals proporcionen un entorn ideal per a emprendre i per a descobrir les oportunitats de Xàtiva com a potencial ecosistema innovador.

Entre les ponències es parlarà dels reptes de l’empreniment, es coneixeran casos d’èxit i es parlarà sobre com construir un ecosistema innovador explorant oportunitats a Xàtiva. La jornada acabarà amb un networking (procés per ampliar xarxa de contactes professionals).

La reserva de plaça (gratuïta), s’ha de realitzar a través de la pàgina web: https://www.eventbrite.es/e/entradas-emprender-en-xativa-retos-y-oportunidades-763274212717?aff=oddtdtcreator

Startup València és una organització creada en 2017 com a associació per tal de representar a les startups en la Comunitat Valenciana, per tal de crear un mercat amb un ecosistema de companyies innovadores i tecnològiques, augmentant la seua competitivitat en l’economia valenciana.

No hay comentarios

Dejar respuesta