La Junta Local de Xàtiva anuncia els finalistes del Climent Mata de Lletres Falleres

En aquesta edició s’han presentat vora seixanta treballs

La Junta Local Fallera de Xàtiva ha donat a conèixer aquest divendres els finalistes del Premi Climent Mata de Lletres Falleres, que reconeix el disseny i la maquetació als llibrets de falla.

llibret-falles-2019.A nivell autonòmic, els finalistes han estat la falla San Vicente de Paul Diputada Clara Campoamor de València, la falla Barri Sant Francesc d’Oliva, la falla Plaça del Forn d’Alzira, la falla Castielfabib-Marqués de Sant Joan de València i la falla La Marina de Sagunt. Pel que fa al guardó a nivell local, han resultat finalistes la falla Sant Jordi, la falla Abú Masaifa i la falla Joan Ramon Jiménez.

El jurat ha estat conformat per l’arquitecte Pablo Camarasa, el fotògraf i dissenyador de webs Juan Carlos Crespo i per la dissenyadora Daniela Gliotone.

llibret-falles-2-2019.Aquest any s’han presentat 14 comissions a nivell local i 44 a nivell autonòmic, procedents de localitats com Alzira, Sagunt, València, Gandia, Oliva, Tavernes, Paterna, Torrent, Cullera, Pobla Llarga, Silla, Alaquàs, Dénia, Albal, Port de Sagunt, Borriana i Algemesí.

Els finalistes han rebut un diploma acreditatiu i els guanyadors es donaran a conèixer a la Festa de les Lletres Falleres, que es celebrarà en passar falles.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro + 16 =