La Jove Orquestra Simfònica actuarà al Gran Teatre aquest divendres junt als Violincheli Brothers

La cita, que tindrà lloc a les 20 hores, és gratuïta previ recollida d’invitacions a la Casa de Cultura

La Jove Orquestra Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) actuarà junt amb Violincheli Brothers a Xàtiva el pròxim divendres 15 a les 20.00h.

L’orquestra, que està reconeguda com a Bé d’Interès Cultural Immaterial a Espanya, va ser creada com una unitat artística d’alt rendiment amb uns objectius pedagògics, artístics i musicals; i les seues dues finalitats principals són promoure l’estudi i la pràctica dels instruments de corda a la Comunitat Valenciana i impulsar el talent jove dels seus intèrprets. Compta amb 80 músics d’entre 15 i 28 anys i la dirigeix Cristóbal Soler, un director de renom internacional.

A l’actuació del divendres també participaran Violincheli Brothers, l’agrupació musical formada pels germans Pablo i Alejandro Turlo, de 18 i 16 anys respectivament, que malgrat la seua joventut han guanyat importants concursos de violí i violoncel. En aquesta ocasió realitzaran el concert «New emotions», creat pel pianista xativí Pau Chàfer.

L’entrada és gratuïta amb invitació prèvia, la qual es pot recollir a la Casa de Cultura de Xàtiva fins que s’exhaurisquen.

L’organització d’aquest acte està a càrrec de la FSMCV i d’Amics de la Costera, amb el suport de l’Ajuntament de Xàtiva i de la S.M. Música Vella de Xàtiva i S.M. Música Nova de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta