Alumnes de la Font conmemoren el Dia de l’Arbre i de la Pau

Els casi 300 alumnes del CEIP Mare de Déu dels Xics de la Font de la Figuera han conmemorat el Dia de l’Arbre. A primera hora del matí d’ahir assistiren a la plantació d’un pi al jardí 9 d’Octubre de la població, esmorzar i posterior contaconte.

Les regidories de Medi Ambient i Educació han destacat «la importància de conscienciar als menuts en la preservació del medi ambient», per això també els han repartit arbres a cada un, amb indicacions per a la seua cura, en record d’aquest dia.

D’altra banda, aquests estudiants conmemoraven dilluns el Dia de la NO Violència i la Pau amb la col·locació de les «Mans per la Pau» en un mural i diversos balls.

300-alumnes-celebren-el-Dia-de-l'Arbre-a-la-Font-de-la-Figuera


En Castellà:

Casi 300 alumnos y alumnas del CEIP Mare de Déu dels Xics han dedicado la jornada de hoy a la conmemoración del Día del Arbol. A primera hora de la mañana han asistido a la plantación de un pino en el jardín 9 d’Octubre de la población, almuerzo y posterior cuentacuento «Contes per salvar el planeta», en el cual han participado con canciones y música. Las concejalías de Medio Ambiente y Educación han destacado «la importancia de concienciar a las y los niños de la preservación del medio ambiente», por eso también les han repartido arboles a cada uno, con indicaciones para su cuidado, en recuerdo de este día.

No hay comentarios

Dejar respuesta

11 + 6 =