La II Jornada de Voluntariat Mediambiental va reunir a 35 persones

La Regidoria de Medi Ambient en col·laboració amb la Fundació Limne i Decathlon Xàtiva celebraren, passat diumenge, la II Jornada de Voluntariat Mediambiental a la Cova Negra. Enguany es construiren refugis per a rates penades i es va netejar part del paratge municipal.

14379925_652852758210733_5670708437873546247_oLa regidora responsable, Pilar Gimeno, ha explicat a DiariDigital.es que participaren al voltant de 35 persones que es dividiren en dos grups que anaren alternant les tasques de neteja del paratge i de construcción de caixes per a que aniden les rates penades. Gimeno ha lamentat que quan es va procedir a la neteja es va recollir, principalment, “molt de plàstic i botelles de vidre”.

La regidora responsable ha assegurat que es treballarà per celebrar la tercera edició d’aquesta jornada però que no obstant s’ha plantejat a Decathlon i a la Fundació Limne realitzar activitats mediamebientals cada tres mesos.

Cal recordar que, passat diumenge, la regidoria de Medi Ambient va aportar tota la infraestructura logística necessària per realitzar l’activitat de neteja. Concretament es prepararen contenidors, bosses de fem i un camió amb plataforma per recollir totes les deixalles.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte + dieciseis =