La Font de la Figuera rebrà més de 473.000 euros per a pal·liar els danys produïts per les fortes pluges

L’Ajuntament de la Font de la Figuera acaba de ser coneixedor de les ajudes del Consell que li corresponen per reparar els desperfectes en infraestructures, camins i béns públics i naturals arran de les fortes pluges de finals de 2016.

En concret, 473.013 euros que aniran destinats a aquest efecte, sent la població la que més injecció rep de tots els pobles de la Costera, la Canal i La Vall d’Albaida, precisament per ser una de les més afectades. I és que, la població pateix des de llavors un col·lapse que impedeix que fluixca l’aigua a la Font de Baix, el Llavador i la Bassa de Reg, a més de nombroses destrosses en camins.

La Regidora de Medi Ambient, Carmen Asensi, afirma que es destinaran 33.516 euros a la reparació de camins i de la gespa a la Font de Baix; 422.283 a feines en el minat; i els 17.212 euros restants a camins forestals.

El passat mes d’agost la población ja va iniciar les tasques de neteja i recuperació del tram del minat danyat per aquestes fortes pluges esdevingudes a finals de 2016, a través de l’empresa pública TRAGSA. A falta de l’autorització de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, que va arribar la passada setmana, des del consistori esperen que l’empresa puga solucionar ràpidament la situació i que La Font de la Figuera torne a veure brollar l’aigua a la font de Baix, Llavador i bassa de reg.

No hay comentarios

Dejar respuesta