La Font de la Figuera planteja la possibilitat de connexió amb Villena

La millora de comunicacions ja no només a nivell local o comarcal, sinó també provincial, és un dels objectius que persegueix l’Ajuntament de la Font de la Figuera, que es planteja un nou projecte de comunicacions.

De fet, ahir dimecres, l’alcalde, Vicent Muñoz, es va reunir amb el Secretari Autonòmic d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Josep Vicent Boira. L’encontre, al qual també va assistir l’alcalde de Villena i la regidora d’Urbanisme d’aquesta població, Francisco Javier Esquembre i Catalina Hernández, ha servit per tractar la vertebració del territori, amb propostes per al nou Pla de Rodalies que està negociant la Conselleria de Vertebració del Territori amb el Ministeri de Foment.

Així, s’ha plantejat l’ampliació de la línia C-2 fins a la Font de la Figuera i de la C-3 fins a Villena, així com la superació de les barreres mentals i polítiques de les províncies pensant en la veritable vertebració de les comarques d’Alacant amb les comarques de València per a facilitar la mobilitat de les persones tant de València – la Font de la Figuera – Villena – Alacant com de Alacant-Villena la Font de la Figuera -València.

L’alcalde de la Font de la Figuera ha destacat «la necessitat de vertebrar infraestructures de comunicació per vertebrar socialment la població i, per tant, la comarca i la província». Tot això, en base a les demandes dels veïns, que requereixen des de fa anys una millora dels serveis de comunicacions.

No hay comentarios

Dejar respuesta