Conclou el curs d’Activitats Auxiliars de Comerç, Shopper Marketing i Retail a Canals

Passat dimarts va finalitzar el curs que la regidoria de Joventut, juntament amb el programa Garantia Juvenil i Cambra de Comerç, va organitzar per als menors de 30 anys desocupats, de manera totalment gratuïta, al municipi.

En les classes, els alumnes han pogut aprendre a realitzar amb professionalitat les activitats pròpies d’un auxiliar de comerç, com la reposició i condicionament del punt de venda, l’atenció al client, la preparació de comandes i les activitats de caixa entre altres.
A més de la formació específica de la matèria, els assistents també han obtés coneixements en “Ocupabilitat i habilitats socials” i “Ferramentes social media per a la recerca de treball”, ambdós mòduls dirigits a facilitar la cerca de feina i augmentar les possibilitats de contractació.

Precisament, una empresa de Canals ja ha mostrat el seu interés per contractar a un dels participants del curs i altres 6 comerços locals també s’han informat sobre les contractacions a membres d’aquest col·lectiu.

L’alcalde de Canals i regidor de Joventut, Ricardo Requena, va acomiadar als alumnes i va aprofitar per a remarcar “la satisfacció de veure com, amb aquestes accions, es completa amb èxit una proposta que els nostres comerciants, a través del col·lectiu ASSOCIEM, van suggerir temps enrere per a la formació dels joves canalins, de manera professional i gratuïta”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 + 3 =