La Font conmemorarà el 8 de març amb una gala al Joan de Joanes

La regidoria d’Igualtat i Serveis Socials de l’ajuntament de la Font de la Figuera oferirà aquest dissabte la tradicional Gala que commemora el Dia Internacional de les Dones. Una celebració que tindrà lloc al Teatre Joan de Joanes de la localitat i que incidirà especialment en la igualtat d’oportunitats entre ambdós sexes.

En paraules de la regidora d’aquesta àrea, Ibana Tormo, «serà una Gala en la qual no faltaran balls, música i poesia, amb la col·laboració de diverses actuacions locals i particulars. De fet, multitud de comerços i professionals solen bolcar-se en aquesta celebració a través de la donació d’articles i lots que es rifaran a benefici de la gent gran de la població.

Els actes per commemorar el Dia de la Dona continuaran el proper 8 de març amb un berenar organitzat per les Ames de Casa i finalitzaran amb la presentació del llibre «Antología Pro Derechos Humanos II», amb la col·laboració de l’escriptora local Encarna Gómez, que tindrà lloc al Centre Social Polivalent dissabte 11 de març a les 18.00 hores, amb posterior Vi d’Honor.

No hay comentarios

Dejar respuesta