La Fira de les Comarques es trasllada al primer cap de setmana de maig

El Patronat de Turisme de València trasllada la celebració de la Fira de les Comarques 2018 al primer cap de setmana de maig per exigències de la tramitació contractual del muntatge de les instal·lacions necessàries per a la celebració de l’esdeveniment turístic comarcal.

Prevista en principi per al cap de setmana del 20 al 22 d’abril, segons es va informar en la sessió del Consell Rector del Patronat de Turisme, “hem d’ajornar la celebració de la fira com a conseqüència de l’entrada en vigor de la nova llei de contractes. És una mera formalitat de terminis, però la nostra obligació és complir amb tots els requisits legals”, ha explicat el director del Patronat de Turisme, Evarist Caselles.

El Patronat de Turisme ja s’ha posat en contacte amb tots els participants i col·laboradors, entre els que destaca l’Ajuntament de Xàtiva i la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal als qui ha demanat disculpes per les molèsties que el canvi haja pogut ocasionar. “Ja estem treballant amb la nova data de la fira, del 4 al 6 de maig, i estem convençuts que aquest canvi de data no afectarà al bon desenvolupament d’una de les grans cites del turisme valencià”, ha assegurat Caselles.

La Fira de les Comarques 2018 comptarà amb 43 casetes de destinació turística en l’esplanada de la Plaça de Bous de València, distribuïdes en grans espais comarcals, i amb 20 expositors d’empreses turístiques a l’interior del recinte.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × cuatro =