Conclou una nova edició de l’Escoleta de Pasqua i Love Canals amb quasi 150 participants

Els xiquets d’entre 3 i 12 anys varen omplir de gom a gom el Centre Jove durant els sis dies que l’Escoleta de Pasqua va dur a terme la seua programació. En aquesta edició, que ha sobrepassat les expectatives d’assistència, els participants varen practicar la seua creativitat creant amb les mans gorrets, catxirulos, slim o figures amb materials reciclats. Aixímateix, també varen tenir l’oportunitat de jugar a jocs tradicionals, passar-ho d’allò més bé al parc i assistir a projeccions de cinema infantil.

D’altra banda, el #LoveCanals també va programar excursions i activitats per als joves de 12 a 17 anys que l’integren. Les excursions a Gandia i Xàtiva han servit perquè els participants gaudiren d’eixides a dues ciutats la història de les quals està lligada a la de Canals a través de la família Borja. Tanmateix, Annauir i Aiacor van ser l’escenari d’una nova gimcana. Els joves també varen passar una nit a l’Aula Natura d’El Túnel. Per a concloure el #LoveCanals de Pasqua 2018, es va fer l’entrega dels premis esportius i del concurs de fotografia.

Ricardo Requena, alcalde i regidor de Joventut, celebra les xifres de participació i recalca «la importància d’aquestes iniciatives municipals, que tenen dos objectius: per una part, ajudar a les famílies en la conciliació amb el treball durant els dies de pasqua, i per l’altra, que els xiquets i els adolescents tinguen un espai segur d’oci».

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − uno =