El Centre Ocupacional la Costera participa en un projecte europeu que recolza a les persones amb diversitat funcional

La Casa de la Cultura de Xàtiva va acollir recentmen la segona sessió de co creació del projecte ERASMUS+ IDP Living en el qual participa el Centre Ocupacional La Costera i que té com a principal objectiu recolzar a les persones amb diversitat funcional intel·lectual i als seus suports, dotant-los de competències per millorar la seva vida comunitària i per tal de que puguen aconseguir una vida més independent.

Durant l’encontre es van presentar les conclusions de la guia metodològica que va a guiar el desenvolupament del pla de formació. Les persones assistents van validar el resultat definitiu i van mostrar la seva disposició i interès en els futurs cursos de formació.

Després de les sessions de co creació realitzades i el resultat aconseguit, els centres implicats en aquest programa participaran demà i divendres en altre encontre en les instal·lacions de AMICA en Torrelavega (Cantàbria) per planificar i donar els següents passos, i d’aquesta manera començar a desenvolupar els materials formatius.

Rosa Hernàndez, psicòloga del centre ocupacional La Costera de Xàtiva, manifestava “l’important que és treballar en projectes que van en aquesta línia, amb la finalitat de facilitar recursos per a que persones amb diversitat funcional intel·lectual puguen tindre una vida més independent. Un pas més per aconseguir una societat més justa i facilitar la vida de tantes persones”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 + 18 =