La Fira de les Comarques es consolida a València

Del 5 al 7 d’abril, prop de cent mil persones es van acostar a la fira organitzada per València Turisme en la Plaça de Bous de València, mentre que l’abast digital de #firacomarques i #firacomarques19 ronda el milió d’impressions en els perfils de Facebook, Twitter i Instagram

Fira-de-les-comarques-2L’excel·lent xifra d’assistència a la Fira de les Comarques en la Plaça de Bous de València durant el passat cap de setmana, amb prop de cent mil visites registrades, així com el milió d’impressions digitals de les etiquetes creades pel Patronat de Turisme en Facebook, Twitter i Instagram, #firacomarques i #firacomarques19, “ens permeten parlar de la fira del Patronat de Turisme de València com a fòrum consolidat que transmet un model de treball turístic que posa l’accent en les empreses turístiques locals i en els productes i experiències diferenciats”, assenyala el director del Patronat de Turisme de València, Evarist Caselles.

L’objectiu de la Fira de les Comarques és oferir un certamen que supera el model expositiu i posa l’accent en el sector empresarial sectorial amb l’objectiu d’activar les economies locals amb nous productes turístics valencians.

En aquest sentit, les empreses de producte turístic actiu i cultural participants en la Fira han mostrat la seua satisfacció perquè durant el cap de setmana han tancat vendes directes al públic tant per a Setmana Santa com per a l’estiu.

Tal com assenyala Evarist Caselles “hem rebut l’agraïment exprés de les empreses, mancomunitats i ajuntaments que han participat en la fira i ens han facilitat noves idees per a continuar millorant en pròximes edicions”.

Segons Caselles, “podem parlar d’èxit de públic, d’organització i de contingut perquè enguany hem mantingut un fantàstic nivell de venda de degustacions, amb prop de 20.000 tiquets emesos, a més d’augmentar les múltiples activitats de dinamització, com a concerts, demostracions gastronòmiques, tallers infantils i tertúlies, entre altres”.

Alta resposta del públic valencià

Segons els tècnics de València Turisme, “es constata, un any més, que el públic familiar i valencià ha sigut el perfil més interessat per l’oferta turística de les nostres comarques”. A més, “una gran part dels visitants han sigut turistes procedents d’Itàlia, França i Regne Unit”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − 1 =