La Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent “han superat totes les expectatives”

  • El sector hostaler fa una valoració positiva de l’edició d’enguany tot i la tempesta de dissabte de vesprada
  • La regidora de Promoció Econòmica destaca el gran ambient viscut en una activitat «que mostra com de dinàmic és el sector serveis en Ontinyent»

Els establiments comercials participants este cap de setmana en la XI Fira de Tendes, Tapes i Rock de la ciutat han destacat que l’afluència de públic i les vendes registrades «han superat totes les expectatives», fent d’esta siga la millor de les últimes edicions. En la part dels establiments hostalers es fa una valoració positiva de l’edició d’enguany, tot i la irrupció de la tempesta de dissabte de vesprada en un dels moments de major afluència a l’esdeveniment.

Globalment, la regidora de Promoció Econòmica destaca el gran ambient viscut en una activitat «que ha mostrat com de dinàmic és el sector serveis en Ontinyent, atraent a milers de persones tant de la pròpia ciutat com de localitats veïnes. Estos dies hem tingut un ambient extraordinari, i tot i l’episodi de tempesta de dissabte de vesprada, hem pogut viure un gran cap de setmana i així ens ho han transmés els i les professionals, a qui vull agrair el seu esforç i implicació en el treball conjunt que venim fent per fer de la nostra una ciutat cada volta de major referència en l’àmbit del comerç, els serveis i la gastronomia».

Des de l’associació de comerciants Comerç IN, la de major presència en la Fira, la seua gerent Marissa Nàcher confirmava que amb un 100% de valoracions inicials dels establiments participants, dos terços consideren que no sols estan molt satisfets i satisfetes, sinó que s’ha aconseguit fer d’esta una edició millor que les d’altres anys. «Es pot extraure una conclusió general i significativa que esta edició ha superat en expectatives (econòmiques, entre altres) els resultats d’altres edicions. Hem de tenir en compte que els participants no sols valoren l’aspecte econòmic, sinó també d’afluència, organització, visibilitat del seu negoci i, per tant, una valoració general molt positiva. El 100% dels participants que han valorat els resultats, consideren clau aquest tipus d’iniciatives per mantenir viu l’ambient comercial de la ciutat», manifestava.

Esta valoració positiva també es feia des dels establiments de SOC Ontinyent, des d’on la seua presidenta, Marissa Bernabeu, confirmava que «l’acollida per part del públic ha estat molt bona i als establiments participants la gent està molt contenta. L’episodi de pluja no va perjudicar massa al ser al final de l’horari de la part de comerç de dissabte, i la gent està molt contenta». Bernabeu destacava la particularitat que en esta edició les vendes han anat molt bé durant tot el cap de setmana, havent alguns establiments que han confirmat que les vendes de divendres de vesprada o diumenge de matí han igualat a les de dissabte, tradicionalment el dia de major afluència.

Finalment, el Secretari de l’Associació d’Hostelers AHVAL, Toni Pérez, explicava que tot i que la tempesta de dissabte de vesprada es va produir en un moment dels de major afluència, «la majoria dels establiments participants estan contents, i la valoració global és positiva». Divendres els resultats «van ser molt bons», i diumenge de matí «vam tenir la grata sorpresa de que molta gent va eixir al carrer i es va passar per la fira». Des del Govern d’Ontinyent s’ha destacat que comptar amb un «dj» dissabte per la nit «va permetre que la gent jove puguera comptar amb un punt d’oci nocturn per passar la nit a la ciutat, el que també va ser un aspecte positiu amb uns bons resultats dels que prenem nota».

No hay comentarios

Dejar respuesta