Compromís presenta 16 peticions ciutadanes per millorar l’Alcúdia de Crespins

Les peticions han sigut presentades per la ciutadania del poble i Compromís defendrà la seua aplicació.

L’Alcúdia de Crespins. 10/06/2024. Compromís ha registrat hui un document amb 16 peticions recollides entre la ciutadania. Este document és el primer d’una sèrie que s’està elaborant en entrevistes amb diverses persones del poble i amb les peticions que li estan arribant al col·lectiu de Compromís de manera espontània. Entre les demandes hi ha mesures per millorar la seguretat ciutadana, la imatge del poble o el trànsit. Pepe Garrigós, portaveu municipal, ha declarat al respecte que «som un partit participatiu i creguem en una oposició constructiva. No creguem en emprar trolls en xarxes socials o en escampar bulos com fan altres: el nostre model és el de millorar el poble entre totes i tots, així que hem optat per donar l’oportunitat al govern municipal d’escoltar a les persones i fer allò per al que se’ls ha triat».
D’altra banda, Garrigós també ha indicat que «tot i el discurs triomfalista de l’equip de govern, trobem una greu paràlisi municipal la majoria del que s’està fent és l’herència del nostre govern anterior; però trobem que falten idees per millorar el futur del nostre poble i les seues persones. Estes peticions ciutadanes ens han ratificat esta imatge. Hi ha coses molt bàsiques com la neteja d’alguns parcs o el manteniment de la seua vegetació en les que s’està fallant. El mateix es pot dir de la seguretat vial, s’estan patint ja problemes al poble per decisions de l’equip de govern que esperen que no s’hagen de lamentar en el futur. D’altra banda, trobem que hi ha coses molt bàsiques que es fan a qualsevol poble -com l’accés gratuït a les piscines i en horari ampliat durant les onades de calor- que serien molt útils per aquelles persones socialment més vulnerables.»
Garrigós també ha assenyalat «cal també reforçar la seguretat ciutadana. Hi ha molèsties al veïnat i gamberrisme i la policia ha d’actuar al respecte. No val tot, però sembla que per algunes persones sí.»
Compromís defendrà en la corporació municipal l’aplicació de les mesures que li ha traslladat la ciutadania i també elaborarà altres documents amb propostes pròpies que seran presentades en breu.

No hay comentarios

Dejar respuesta