La FFCV comunica un nou ascens del Ciutat de Xàtiva CFB

L’equip Infantil C competirà la pròxima temporada en Regional Preferent

El Ciutat de Xàtiva CFB està en condicions de celebrar un nou ascens, en aquest cas, d’un equip de categoria infantil. Fa uns dies, la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana FFCV, es va posar en contacte amb el club xativí per comunicar-li l’ascens a Regional Preferent de l’equip Infantil C. El rendiment esportiu la darrera temporada, en la que van acabar com el millor segon classificat de tots els grups, els ha fet finalment mereixedors de l’ascens.

Cal destacar el gran rendiment de tots els components de l’equip dirigit per Carlos Perucho i la gran implicació mostrada durant tot el curs tant per ells com per les seues famílies. A més, en aquest èxit també han participat de manera puntual alguns futbolistes de l’equip de lliga autonòmica. Aquests i el seu cos tècnic han estat de gran ajuda.

Amb aquest ascens, l’escola xativina augmenta encara més el nivell dels seus equips infantils, ja que la pròxima temporada tindrà un equip en la màxima categoria (Lliga Autonòmica) i altre en la immediatament anterior (Regional Preferent).

En aquest sentit, de cara a comptar amb equips competitius per a aquestes competicions, el Ciutat de Xàtiva començarà la pròxima setmana unes proves per al seu equip Infantil A, que tindran lloc els dilluns, dimecres i divendres a partir de les 18:50 h en les instal·lacions del Poliesportiu Les Pereres.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 − 7 =