La Federació de Lletres Falleres presenta a Alzira l’edició 2020 dels seus premis

També es donarà a conèixer el lloc i la data de la Festa de les Lletres Falleres 2020

La Federació de les Lletres Falleres presenta aquest dijous 21 de novembre al Museu Municipal d’Alzira (MUMA), a partir de les 20 de la vesprada, l’edició 2020 dels Premis de les Lletres Falleres.

A l’acte assistiran, entre d’altres, l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i la presidenta de la Federació de Lletres Falleres Gemma Altur, qui es presentarà oficialment com a màxima responsable. A continuació, un membre de cadascun dels premis explicarà en què consisteix el concurs, i a més a més també es donarà a conèixer la data i el lloc on es realitzarà l’edició 2020 de la Festa de les Lletres Falleres, escenari en el que es repartiran els premis.

Les Lletres falleres premien diferents disciplines als llibrets de falla escrits en valencià, com ara la poesia lírica i satírica, l’assaig, el text breu, els articles, la coherència, el sainet o el disseny i la maquetació entre d’altres. D’ella formen part diferents entitats i associacions culturals com ara la Falla Malva d’Alzira, la Falla Mocador de Sagunt, la Falla Portal de Valldigna de Tavernes, les Juntes Locals de Xàtiva, Alzira i Sueca; l’Associació d’Estudis Fallers, la Comissió d’Estudis Fallers de Torrent, l’Associació Amics del Mestre Ortifus i la plataforma Malalt de Falles.

La Federació oferirà també la presentació en directe a través de la seua pàgina de Facebook, i en acabar l’acte es realitzarà una visita al museu faller d’Alzira.

No hay comentarios

Dejar respuesta