Aquest divendres tindrà lloc la tradicional encesa de l’arbre de Nadal a Ontinyent

Un espectacle d’animació teatral amb cavalls de llum acompanyarà l’encesa de l’arbre de Nadal a Ontinyent

L’acte d’aquest divendres obrirà la programació de “Ontinyent Il·lusiona”, que inclou activitats comercials, culturals i tradicionals

Un espectacle d’animació teatral amb cavalls de llum acompanyarà la tradicional encesa de l’arbre de Nadal a Ontinyent, que tindrà lloc en la vesprada d’aquest divendres a la Plaça de la Concepció. Es tracta de la primera de les activitats de la programació de la VIII campanya “Ontinyent Il·lusiona”, que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent en coordinació amb diverses entitats i associacions locals per dinamitzar la ciutat en dates nadalenques, i que era presentada aquest dimecres pel regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, i la regidora coordinadora del Festival de Circ i Teatre, Sayo Gandia.

Pablo Úbeda explicava que amb esta campanya “volem que veïnat i visitants puguen gaudir del Nadal a la ciutat amb activitats comercials, culturals i tradicionals, omplint els carrers de gent i alhora dinamitzant l’economia local», manifestava. L’espectacle inaugural “Cavalls de Llum» de la companyia Maracaibo Teatre començarà a les 19:30 hores, donant pas a les 20:00 hores aproximadament a l’encesa de l’arbre de Nadal, que enguany serà per segon any consecutiu un pi d’alumini de 8’5 metres d’alt i 2’8 metres de diàmetre amb microbombetes de llum LED de colors, coronat amb un estrella de 1 metre a la punta, i amb un consum molt reduït de 880w.

El regidor donava detalls de la resta de la programació, en la que a més de les associacions de comerciants i l’associació de Reis Maigs també participen les regidories d’Igualtat i Esports, i que inclouen el Cap d’Any Infantil, la visita del Carter Reial, la visita de l’emissari Jacobo o la Cavalcada de Reis, però també una felicitació amb Nadales al Mercat de Dilluns; un “Contacontes per la Igualtat» a la Biblioteca de Sant Josep; la Cursa Sant Silvestre o el Mercat de Reis.

A més es dinamitzarà les compres amb campanyes com “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi» amb 3.500 euros en Premis; “En Nadal, compra al Mercat” amb el sorteig de 25 carros de compra al Mercat Municipal; “En Nadal, un premi Cada Dia” amb el sorteig de premis dels Comerços i Serveis IN; o un Concurs de Targetes de Nadal premiat amb una bicicleta.

A més a més, hi haurà horaris especials al comerç, de manera que els diumenges 22 i 29 de desembre, els comerços i serveis In estaran oberts tot el dia; a més d’ampliar horari dissabte 4 de gener fins les 21:30 hores i diumenge 5 obrirem des de les 16 hores, tot coincidint amb el sorteig de premis especials.

Tota esta programació coincidirà en el temps amb una nova edició del Festival de Circ i Teatre que serà presentat pròximament, però del què la regidora Sayo Gandia avançava que tindrà 12 espectacles als diferents barris d’Ontinyent, promocionant l’activitat cultural i emprant espais escenics al carrer per apropar la cultura a totes i tots. Tot un seguit d’activitats plantejats especialment per als xiquets i xiquetes repartides al llarg dels dies centrals de les festes «de manera que tots els dies tindrem atractius en uns nadals il·lusionants als quals animem al veïnat de La Vall d’Albaida i les comarques veïnes a acompanyar-nos”, manifestava.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × 3 =