La Directora Territorial de la Conselleria Isabel Serra visita ASPROMIVISE

En el dia d’avuí, tres tècnics de la Coselleria han visitat el Centre Ocupacional. Isabel Serra, Directora Territorial de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Teresa Mínguez, Cap d’Àrea de la Direcció Territorial d’Igualtat i Polítiques Inclusives i Francisco Mengual, Tècnic de la Secció de Persones amb Diversitat Funcional han visitat el Centre que gestiona ASPROMIVISE.

visita-aspromivise-directora1Una visita productiva ja que la presidenta d’Aspromivise, Consuelo Valero i la Directora del Centre Ocupacional, Amor Amorós han mostrat tot allò que es fa dia a dia en el propi centre.

Han visitat tots els talleres, els han mostrat totes les feines que realitzen els usuaris i totes les activitats en les que participen. Com deia Amor Amorós, “feia més de 15 anys que un tècnic de la Conselleria no visitava el centre. Pensem que és important aquest tipus de visites ja que el seu treball en la Conselleria té una vessant molt burocràtica i d’aquesta manera veuen el funcionament dels centres, les persones que allí treballen, les seues necessitats, problemes, però també totes aquelles coses positives que succeeixen en els centres que atenen a les persones amb diversitat funcional. És important conèixer la realitat de les persones en el lloc on desenvolupen gran part de la seua vida”.

visita-aspromivise-directora5

visita-aspromivise-directora4

visita-aspromivise-directora3

visita-aspromivise-directora-2

No hay comentarios

Dejar respuesta