Xàtiva amplia en 48 les places de l’Escola d’Estiu

La regidora d’Educació, Amor Amorós, ha informat de l’inici del termini d’inscripció per a les escoles d’estiu d’enguany. L’Ajuntament oferirà 148 places, de les quals 80 estaran disponibles en el col·legi Gozalbes Vera i 60 places més en el col·legi Martínez Bellver, a més de 4 places d’educació especial en cada centre. La regidora ha destacat que enguany s’ha ampliat l’oferta amb 48 places més que l’any passat.
amor-amoros-escoleta-estiuLes Escoles d’Estiu admeten xiquets de 3 a 10 anys. La inscripció es podrà formalitzar a la Casa de la Joventut i el termini establert comença el proper dilluns 20 de juny i estarà obert fins el dijous 30 de juny. L’horari per formalitzar la matrícula a la Casa de la Joventut serà de 8:00h a 15:00h i el cost de la inscripció 75 euros.
L’horari previst per a les Escoles d’Estiu serà de 9:00h a 13:30h, de dilluns a divendres. Les escoles començaran l’1 de juliol i s’estendran fins al 12 d’agost. Les activitats programades són molt variades, destacant les de caire esportiu i la utilització de l’anglès en alguna d’elles.
Segons Amorós, el disseny d’aquestes activitats s’ha dut a terme des dels paràmetres de la inclusió i la coeducació.
CarteL-xàtiva-(1)

No hay comentarios

Dejar respuesta