El PP de Xàtiva acusa al tripartit de manipular les dades oficials de la Fira d’Agost

Els populars han volgut denunciar la manipulació informativa perpetrada per l’ equip de govern, una vegada finalitzada la Fira 2016. En aquest sentit asseguren que el “nou model” ha sigut un fracàs pel que fa a impacte econòmic i assistència.

Aquesta primera Fira 100% dissenyada pel tripartit, expliquen, “ens deixa amb molt mal sabor de boca tal i com es despren de les dades estadístiques”.

Així, asseguren que aquesta Fira, que ha durat un cap de setmana més, llança una mitjana diària de 3.700 quilos de residus menys que l’edició pasada. Una dada que per als populars implica un descens de visitants i confirma un impacte econòmic negatiu en la ciutat pel que fa a edicions anteriors.

Altra dada cridanera que destaquen des del PP té a veure amb el dia 18 d’agost. En 2015, recorden, es va realitzar una correguda de bous que es va traduir en un record de recollida de residus amb 42.000 kg. Enguany el concert de Mago de Oz i Celtas Cortos ha generat 32.000 kg de fem, un 24% menys.

Finalment, des del PP han convidat a l’alcalde a “escoltar als veïns i a que es dedique al 100% a governar Xàtiva. Les disputes polítiques per perpetuar-se en l’alcaldia i les lluites de poder internes són fidel reflex d’una Fira amb menys assistència i menor benefici econòmic a la nostra ciutat”, tal i com han conclòs.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete + 3 =