La Diputació millora en seguretat i serveis la carretera Moixent – Fontanars

El diputat de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, ha visitat algunes de les obres que s’estan realitzant en la demarcació de l’Alcúdia per a comprovar en el lloc de l’actuació la correcta finalització de les mateixes, així com “el seu bon funcionament”.

En concret, en la CV-657 de Moixent s’ha visitat el treball que s’ha realitzat per a l’estabilitat de talusos. L’actuació consisteix en l’estabilització del talús mitjançant la col·locació de malla de cable d’acer. Prèviament s’havia procedit al sanejament i desbrossament de la superfície de l’actuació. Aquest treball era “molt necessari, ja que amb les últimes pluges la carretera va patir danys i suposava un perill per a la seguretat, i d’aquesta manera s’aconsegueix evitar possibles despreniments”, ha comentat el diputat, Pablo Seguí.
La tinent alcalde de Moixent, Mª Teresa Olmo, ha volgut mostrar el seu agraïment al treball iniciat per la Diputació en aquesta carretera, ja que “encara que semble que no és molt utilitzada, sí que té un volum considerable de trànsit”, i ha volgut demanar “que se seguisca treballant com s’està fent des de Carreteres per a millorar els possibles perills, doncs aquesta zona té molts vessants”.

Seguí ha comprovat també l’estat del nou asfaltat de la carretera Moixent-Fontanars, “actuació que resol l’adequació del ferm i a més comprèn també la creació de cunetes de seguretat que ens serveixen per a canalitzar les aigües”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis + 9 =