La Diputació de València invertirà 3 milions d’euros en millorar la carretera cv-598, Canals-Montesa

L’alcaldessa de Canals Mai Castells i el regidor de serveis municipals Miquel Alventosa es van reunir de manera telemàtica, amb el responsable de carreteres de la diputació de València , Rafael Garcia Bielsa, per desbloquejar el projecte que l’ens provincial durà a terme per millorar la carretera CV-598 que uneix Canals i Montesa.
Aquest projecte, amb una inversió de 3 milions d’euros pretén acabar amb l’allau d’aigua que afecta els veïns de la Torreta i de diferents partides del terme, cada vegada que plou amb certa intensitat. Aquesta renovació de la carretera de Montesa, implica construir un col·lector d’aigües per reconduir-les cap al riu Cànyoles i així evitar les inundacions que afecten aquesta zona sempre que hi ha pluges copioses.

En la reunió amb el responsable de carreteres de la diputació, s’han aclarit alguns dubtes que l’Ajuntament de Canals tenia del projecte de millora de la Cv-598, i que han estat solucionats pels tècnics de l’ens supramunicipal. Amb això i una vegada es duga a terme l’expropiació dels terrenys per poder construir el col·lector, ja s’iniciarà aquest ambiciós projecte.

A més des de l’Ajuntament de Canals li s’ha transmès al diputat de carreteres Rafael García la possibilitat d’afegir al projecte un carril bici que unira Canals amb Montesa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince − seis =