L’Hospital Lluís Alcanyís reinicia la seua activitat quirúrgica

L’Hospital Lluís Alcanyís reinicia la seua activitat quirúrgica programada tant per a cirurgia amb ingrés com sense ingrés hospitalari. Per la seua banda les consultes externes continuen realitzant consulta telefònica incrementant progressivament les consultes presencials

La millora quant a la disponibilitat de llits d’hospitalització convencional i UCI que ha experimentat l’Hospital en l’última setmana li permet reiniciar la seua activitat quirúrgica programada que va haver de ser reduïda als casos oncològics, urgents i no demorables amb l’arribada de la tercera onada de la pandèmia.

Així a partir de demà es recuperen set dels huit quiròfans que estaven disposats per a albergar pacients crítics i es reinicia amb la programació quirúrgica atenent als casos de patologia amb prioritat 1 en llista d’espera. Es deixarà un quiròfan de reserva per si sorgix necessitat de tornar a ocupar-ho per ingressats crítics.

En un mes els pacients covid ingressats han passat de ser 122 a 20 ingressats en el dia de hui, mentres que els pacients crítics per covid19 han passat de ser 22 a 4 que es registren hui.

Amb estes dades la direcció de l’hospital ha previst el reinicie de l’activitat quirúrgica de forma progressiva incloent activitat d’autoconcert, si fa falta, a les vesprades i les intervencions programades en quiròfans de l’Hospital d’Ontinyent

Respecte a les residències i centres sociosanitaris del departament, després d’haver sigut vacunats en la seua totalitat professionals i persones residents, les dades de positivitat covid oferixen hui un sol cas positiu ( en ingrés hospitalari en este moment) entre els més de 1400 residents acollits en 24 centres ubicats en distintes poblacions del departament de salut.

No hay comentarios

Dejar respuesta