La Diputació es compromet a estudiar la millora d’accés al  Vicente Rius

La representació municipal encapçalada per l’alcalde de Canals, Joan-Carles Pérez, al costat del primer tinent d’alcalde, Ricardo Requena i del segon tinent d’alcalde, Antonio Orea, van arrancar un compromís al president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez per trobar una solució conjunta i resoldre el problema del camí Canals-Aiacor.

En la reunió, els tres representats li feren arribar l’esborrany d’un nou projecte per aquest trajecte i li van traslladar la necessitat de dur endavant aquesta actuació i així resoldre, entre altres problemes, l’accés al col·legi públic Vicente Rius. En aquest sentit, el màxim representat canalí ha explicat que conscients que ara per ara urbanitzar aquest camí «serà molt dificultós i costos» li hem traslladat a Rodríguez «la possibilitat de buscar una altra solució més factible».

A aquest respecte, el primer tinent d’alcalde i responsable d’Urbanisme, Ricardo Requena també ha manifestat que «el projecte presentat a la Diputació és una mostra més del compromís que vam adquirir el primer dia d’intentar resoldre aquest problema». I ha remarcat que aquest «és un pas més per intentar que siga l’entitat supramunicipal qui porte endavant aquesta actuació». Per la seua banda, el segon tinent alcalde, Antonio Orea també s’ha pronunciat en la mateixa línia: «Creem que aquest compromís de donar solució a aquest perillós accés és cert. Hem vist una gran predisposició per part del president».

En altre ordre de coses, i pel que fa a la reunió que van mantenir tots tres passat dijous amb el Diputat de Carreteres i Administracions Públiques, Pablo Seguí, l’alcalde també ha confirmat el compromís ferm de la Diputació en resoldre dins d’aquesta legislatura els problemes de la carretera CV-598 Canals- Montesa. Una via que s’inunda cada vegada que plou. Segons ha assenyalat Pérez el projecte ja està encetat però quedarien solucionar algunes deficiències tècniques, com la construcció d’una nova infraestructura que canalitzarien les aigües pluvials fins al riu canyoles. «Per això hem acordat treballar conjuntament ajuntament, diputació i Direcció General d’Aigües per trobar solució a aquest problema», ha dit. Una vegada solucionada aquesta qüestió el projecte es podria tancar i traure a licitació abans del 2019.

En aquesta reunió també es va sol·licitar la millora de la carretera d’accés a Canals per la carretera CV-593 Canals-Aiacor-Torre Cerdà. «Davant la construcció de la via d’Adif en l’Alcúdia de Crespins, des de Canals exigim l’adequació d’aquesta carretera. Canals no pot quedar-se aïllada i hem de buscar ja una eixida, abans que siga tard», ha conclòs l’alcalde.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce + dieciocho =