Èxit de la XXII edició de la Fira Outlet d’Adexa

L’Albereda de Xàtiva ha acollit la XXII edició de la Fira Outlet organitzada per l’Associació d’Empresaris de Xàtiva i la Costera (Adexa) amb gran èxit de públic.

adexa-outlet-diaridigital.esDes de dijous passat i fins diumenge, al voltant de 60 expositors oferiren els seus productes i serveis amb importants descomptes. A més, durant el cap de setmana es va desenvolupar una programació d’actes complementàris per a tots els gustos. Es comptarà amb exhibicions canines, de bolets, de zumba i de pentinats, entre d’altres, a més d’animació infantil i activitats per als més menuts, el que va ajudar a animar l’ambient de la Fira durant els dies festius.

La desfilada de perruqueria i l’exposició de vehicles han sigut altres dels grans atractius d’aquesta edició juntament amb l’oferta dels establiments participants que oferiren una gran varietat d’articles, des de moda fins a complements esportius, passant per òptiques o roba infantil.

outlet-adexa-marzo7-diaridigital.es outlet-adexa-marzo6-diaridigital.es outlet-adexa-marzo5-diaridigital.es outlet-adexa-marzo4-diaridigital.es outlet-adexa-marzo3-diaridigital.es outlet-adexa-marzo2-diaridigital.es outlet-adexa-marzo-diaridigital.es outlet-adexa2-marzo-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × dos =