Esquerra Unida Xàtiva va presentar a l’assemblea oberta al carrer el nou butlletí de març

Les cinc regidories que compta la formació al govern municipal explicaren i escoltaren durant una gelada vesprada de dissabte al carrer.

Des de preguntes amb problemes molt individuals fins a solucions i propostes col·lectives, l’Assemblea Oberta d’Esquerra Unida va véncer dissabte malgrat el fred i una escassa assistència de veïnat. El coordinador d’EU Xàtiva i primer tinent d’alcalde de Xàtiva al costat del col·lectiu s’ha mostrat satisfet en acabar l’acte on també es va presentar.

asamblea2-EU-diaridigital.esL’Assemblea d’aquest trimestre va fer valdre el procés de participació en els pressupostos municipals que per primera vegada gaudirà la ciutat. Un procés suposarà l’inici o primer pas cap a una gestió de les inversions municipals més acord amb les necessitats reals de la ciutadania.

La vesprada de dissabte comptava també a Xàtiva amb nombrosos actes culturals i lúdics organitzat per regidors i regidores que van haver de compatibilitzar el seu temps. Des del col·lectiu, el seu coordinador Miquel Lorente ha expressat la importància d’aquesta activitat : «som gent que està al costat de les persones i per això estem al carrer, amb els col.lectius i la gent, que és on realment es fa poble. Sobretot estem escoltant, sentint el que es demana però també contant això que fem com i perquè”

asamblea3-EU-diaridigital.esEntre les preguntes que la gent assistent va plantejar trobem el control del soroll durant la Fira, la demanda d’un tancament al trànsit del nucli antic, la necessitat d’una escola infantil pública, la deficient il·luminació pública, el respecte pels camins rurals i zones urbanitzades i la dificultat d’aparcament a l’Hospital. Sobre aquesta última, Lorente va avançar un projecte sobre el qual ja es treballa.

Els assistents a l’Assemblea Oberta foren els primers a rebre el butlletí informatiu de març on s’explica tota la activitat de les regidories d’Esquerra Unida a l’Ajuntament així com el programa d’activitat que organitza el col·lectiu cada mes. A partir d’aquesta setmana el butlletí serà repartir com és habitual per domicilis i bústies particulars de diverses zones de Xàtiva.
butlleti-marzo-diaridigital.es1

No hay comentarios

Dejar respuesta