La Cova Negra es prepara per a una Pasqua neta

Medi Ambient col·locarà 3 WC químics al paratge natural municipal a més de contenidors i papereres extra. A més durant aquesta setmana, també es renovarà la imatge dels contenidors de reciclatge.


reciclatgeTradicionalment, els dies de Setmana Santa i Pasqua, el paratge natural de la Cova Negra és una de les zones més concorregudes del terme de Xàtiva i això genera un problema de deixalles i residus. Per minimitzar l’impacte dels visitants s’instal·laran 2 contenidors de 1000 litres i 15 papereres extra. A més, enguany, es col·locaran  3 WC químics, un d’ells per a persones amb diversitat funcional. “Nosaltres com a regidoria –ha dit Pilar Gimeno (Compromís)- tenim la responsabilitat de mantindre els serveis addicionals que col·loquem, papereres, contenidors i banys, preparats. Per això farem un manteniment diari però, evidentment, qui més responsabilitat té és l’usuari. Per tant, demanem a totes i tots que gaudisquen de manera cívica i s’emporten les deixalles cap a casa o les dipositen als llocs habilitats”.

D’altra banda, Pilar Gimeno, com a responsable de l’àrea de neteja viària, també ha anunciat que aquest setmana la brigada ha iniciat el canvi dels contenidors de reciclatge. Des de hui dilluns es col·locaran 27 contenidors, entre paper i plàstic, amb una nova imatge. “Hem intentat aprofitar al màxim les unitats més velles. Les hem netejades, pintades i decorades amb noves imatges més modernes que criden l’atenció dels usuaris. És una manera de buscar la complicitat amb les veïnes i els veïns i atraure la seua mirada cap als contenidors de reciclatge”, ha dit Gimeno.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × dos =