El centre ocupacional visita les falles de Xàtiva

asprofallesLa passada setmana, el Centre Ocupacional La Costera va realitzar el seu particular recorregut per les falles de Xàtiva. Tots els usuaris del centre, tots, junt als monitors i voluntaris varen visitar algunes de les falles de Xàtiva. Un recorregut que va estar acompanyat per la visita a falles com la de Juan Ramon Jiménez, la República Argentina, Espanyoleto, Tetuàn, Ferroviària, El Carmen, Murta entre altres.

A més també van visitar el museu faller i assitiren a la mascletà. Tot va acabar amb un dinar al Restaurant d e l’Hotel Murta, on tot el Centre Ocupacional va poder gaudir d’un dia diferent i festiu. Des del centre es vol agrair el bon tracte rebut a totes les falles i de segur que l’any que ve, aquesta serà una de les activitats que es marcarà en el calendari del centre ocupacional.


En Castellá:

La pasada semana, el Centro Ocupacional La Costera realizó su particular recorrido por las fallas de Xàtiva. Todos los usuarios del centro, todos, junto a los monitores y voluntarios visitaron algunas de las fallas de Xàtiva. Un recorrido que estuvo acompañado por la visita a fallas como la de Juan Ramon Jiménez, la República Argentina, Espanyoleto, Tetuàn, Ferroviàría, Carmen, Arrayán entre otros.

A més també visitaron el museo fallero y assitiren a la mascletà. Todo va acabar con una comida al Restaurando d @e el Hotel Arrayán, donde todo el Centro Ocupacional pudo disfrutar de un día diferente y festivo. Desde el centro se quiere agradecer el buen trato recibido a todas las fallas y de seguro que el año que viene, esta serà una de las actividades que se marcarà en el calendario del centro ocupacional.

No hay comentarios

Dejar respuesta