Canals posa en marxa una nova edició del Pla d’Ocupació Local amb 160.000 euros de fons propis

El Consistori invertirà quasi 160.000 € de fons propis en la contractació d’11 persones aturades de la localitat, que realitzaran treballs dirigits a obres i serveis d’interés general i social durant 6 mesos a jornada completa.

Mitjançant aquest pla, es realitzaran passos adaptats de vianants en diversos carrers de Canals que facilitaran l’eliminació de barreres arquitectòniques. A més a més, es durà a terme una actualització de l’inventari de béns municipals, així com la comprovació, identificació i valoració de les vies públiques. Dins dels treballs en el departament de patrimoni es redactarà una memòria descriptiva que facilite el coneixement del carrer.

Altre servei important que tindrà lloc durant 6 mesos serà el d’orientació laboral, d’informació i formació per a la promoció de l’ocupació i l’autoocupació, el qual pretén donar continuïtat al programa “Canals Ocupació”.

Per a completar aquestes obres i serveis es durà a terme l’actualització de bases de dades en les àrees d’esports, serveis socials i urbanisme amb el suport de personal administratiu del Pla d’Ocupació.

Per poder optar al programa es precisa estar empadronat a Canals almenys durant 12 mesos, estar inscrit com demandat de treball al SERVEF en situació d’atur i demostrar experiència segons el càrrec al qual s’opta de sis mesos.

SEPE Agrícola

D’altra banda, Canals contractarà a 25 persones dins del SEPE Agrícola. El procés de selecció dels candidats per a participar en aquest programa d’ocupació s’obrirà el proper 29 de maig i finalitzarà el 14 de juny.

Enguany es contractaran a 25 persones que, amb una jornada setmanal de 35 hores, treballaran durant 2 mesos en la neteja de camins i cura de la vegetació en el terme de Canals.

Per a presentar-se a la selecció, cal haver treballat en l’última campanya del sector agrari, estar empadronat en Canals i aparéixer inscrit com a demandant d’ocupació en el Servef. La documentació s’ha d’entregar en l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Canals, on també faciliten tota la informació al respecte.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce − dos =