La Ciutat de l’Esport de Xàtiva acollirà una Escoleta de Pasqua

La coordinadora d’Associacions Esportives de Xàtiva ha organitzat una Escola Esportiva de Pasqua que es celebrarà a la Ciutat de l’Esport de Xàtiva. L’escoleta esportiva tindrà lloc dels dies 18 a 21 d’abril. il’oferta inclou la pràctica de la modalitat multiesport i diversos tallers.

L’escola esportiva de Pasqua va dirigida a xiquets d’entre 4 a 16 anys, que s’organitzaran en grups reduïts. Els horaris seran de 9 a 13 hores, de dimarts a divendres.

ricardo-diaridigital.esEl preu de la inscripció és de 35 euros per xiquet, que es rebaixa a 25 euros per al cas de que s’apunte un segon germà. El termini d’inscripció ja està obert i es perllongarà fins el 10 d’abril. Les inscripcions es tramiten telefonant al 600 987 332.

El president de la coordinadora, Richard Prats, ha explicat que “el que es busca és que els xiquets coneguen diferents modalitats d’esport com ara l’esgrima, bàsquet, taekwondo i inlús ballet”. D’altra banda, ha apuntat que també es celebraran tallers relacionats amb els primers auxilis.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × dos =