La Casa de la Joventut de Xàtiva ofereix cursos per a joves

Es podrà aprendre a utilitzar programes com ara WordPress, Excel, Canva i Arduino o optimitzar la cerca de treball a través d’internet

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat, a través de la regidoria de Joventut, una sèrie de cursos gratuïts sobre eines tecnològiques per a l’ocupabilitat destinats a persones joves de Xàtiva i amb una durada de 8 hores.

D’una banda els dies 21 i 28 de maig es realitzarà un curs d’introducció al WordPress mentre que els dies 11 i 18 de juny es podrà aprendre a utilitzar correctament l’Excel. Els dissabtes 17 i 24 de setembre es realitzarà un curs per trobar treball a través d’Internet, i els dies 15 i 22 d’octubre serà el torn del Disseny creatiu amb el programa Canva. Per últim, els dies 10 i 17 de desembre tindrà lloc un curs sobre Projectes de robòtica amb Arduino.

Tots els cursos tindran lloc a la Casa de la Joventut en horari de 10 a 14 hores. La inscripció es pot realitzar de manera presencial al centre, o bé a través del telèfon 96 227 43 42 o al correu joventut@ayto-xativa.es. Poden inscriure’s persones joves d’altres poblacions o persones adultes, però tindran preferència les persones joves de Xàtiva en el cas de cobrir-se les places.

No hay comentarios

Dejar respuesta