La Casa de Cultura de Xàtiva, acull l’exposició de pintura IN / OUT de Rafa de Corral

Aquest artista, amb més de noranta exposicions arreu del món, ha aconseguit seduir amb la seua obra pictòrica de grafit a la crítica especialitzada, als galeristes i al públic especialitzat en la matèria.

L’Ajuntament de Xàtiva no ha estat allunyat d’aquest ressò, aconseguint conjuntament amb l’Ajuntament de Gandia i l’Ajuntament d’Alzira, dur endavant aquesta exposició i apropar l’obra de Rafa de Corral a l’àmbit comarcal respectiu. Aquest projecte s’ha dut a terme amb la col·laboració dels ajuntaments de les tres capitals de comarca, el que permet així realitzar exposicions amb artistes de renom i aportar més qualitat a l’oferta cultural de les ciutats.

El Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Xàtiva, Jordi Estelles, expressa «la seua satisfacció en la coordinació dels tres departaments culturals i posar en comú un projecte ambiciós per a la Costera, la Ribera i la Safor. A més, convide a la ciutadania a què ens acompanye el divendres i conéixer l’obra amb les instruccions de l’artista». L’exposició es podrà gaudir en primer lloc a la ciutat de Xàtiva del dia 25 de gener fins al 17 de febrer, després viatjarà a Gandia on estarà exposada del 9 de març al 6 d’abril i finalment conclourà en Alzira on estarà exposada del 12 d’abril al 15 de maig.

No hay comentarios

Dejar respuesta