Canals present a FITUR 2019

Després d’haver aconseguit ser Festa d’Interés Turístic Nacional, les relacions amb la Diputació es van enfortir i s’ha treballat conjuntament per a que Canals tinguera presència en FITUR, objectiu que s’ha aconseguit.

Ricardo Requena, alcalde de Canals, ha explicat que “els participants en FITUR es classifiquen en tres modalitats i a Canals ens han autoritzat la modalitat C”. Ha afegit que “nosaltres haguérem volgut la A o la B, però per a ser la primera vegada que estem presents en FITUR de manera oficial, sabem que no està gens malament i estem molt contents per tot el treball realitzat”.

Hui, davant la presència de tots els visitants que acudisquen a les instal·lacions del IFEMA, espai on té lloc aquesta fira, es projectarà el vídeo promotor de les Festes Patronals de Sant Antoni. A més, durant els cinc dies que dura aquesta fira, hi haurà flyers, tríptics i publicitat del nostre poble en els estants de la Comunitat Valenciana per a arribar a tota la gent possible.

Durant tot el dissabte, amb la participació de representants de la Festa del 2019, les dues bandes de música de Canals, el Consell de la Festa i més representants municipals, faran difusió de la nostra festa amb dues cercaviles i donaran a provar mistela i les pastes típiques de Canals. A més de tornar a projectar el vídeo de les Festes, es cuinarà, pas a pas, una cassola típica de la nostra gastronomia.

Sense cap dubte, FITUR és una de les fires de turisme més importants a escala global, amb la participació de més de 160 països i regions, i al voltant de 100.000 visitants en cada edició. Per això, estar presents en aquesta mostra ja és molt important per al nostre poble, per poder donar a conéixer les nostres festes patronals en honor a Sant Antoni Abat.

Segons Requena, “el que pretenem des de l’Ajuntament és donar presència a Canals com un poble important dins de la Comunitat Valenciana i oferir, si cal, més motius perquè la gent vinga a visitar-nos”.

Celia Ibáñez, regidora de Turisme, ha assegurat que “volem que tot el món conega la nostra festa i el nostre poble, sobretot ara que siguem Festa d’Interés Turístic Nacional”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × 3 =