La banda simfònica de la CIUM del Genovés participarà en un intercanvi musical a les Azores

La banda simfònica de la CIUM del Genovés, dirigida per Juanjo Gallego Montell, realitzarà un intercanvi musical i cultural a les Illes Azores del 6 al 10 de desembre. Aquesta activitat s’emmarca dins del projecte «Viatgem», que té com a objectiu fomentar el coneixement i l’intercanvi entre la CIUM i d´altres bandes de música de diferents països i regions.

Durant la seua estada a les Illes Azores, la banda simfònica de la CIUM del Genovés participarà en diverses activitats conjuntes amb la banda de la Funaçao Brasileira de Mosteiros, una de les agrupacions musicals més representatives de l’arxipèlag. Entre elles, destaca un passacarrer pel centre històric de Ponta Delgada, la capital de l’illa de São Miguel, on els músics oferiran al públic una mostra de la seua alegria i vitalitat.

A més, la banda simfònica de la CIUM del Genovés oferirà un concert a la població de Ponta Delgada, on interpretarà un programa íntegre de música espanyola, amb peces de compositors com Teo Aparicio Barberán, Azael Tormo Muñoz, Gáspar Ángel Tortosa Urrea o Pascual Piqueras Cabanillas. També de compositors més clàssics com Manuel Penella Moreno, Gerónimo Giménez o José María Ferrero. Amb aquest repertori, la banda vol donar a conéixer la riquesa i la diversitat de la música espanyola i valenciana, així com establir llaços culturals amb el poble azorià.

La banda simfònica de la CIUM del Genovés és una de les agrupacions musicals de la Comunitat Valenciana amb més de 100 anys d’història i un palmarés ple de reconeixements i premis. La seua visita a les Illes Azores suposa una oportunitat única per a compartir experiències i emocions amb altres músics, així com per a difondre la música i la cultura valencianes pel món.

No hay comentarios

Dejar respuesta