José María Ferrero i Aida Velert oferiran demà un concert amb motiu del «Increscendofest»

Ferrero, corn anglès de l’Orquestra Nacional d’Espanya, estarà acompanyat al concert de Santa Clara per la pianista Aida Velert

Aquest cap de setmana tindrà lloc una nova cita del festival de Música de cambra IncrescendoFest, amb el protagonisme de José Maria Ferrero de la Asunción, oboista i corn anglès de l’Orquestra Nacional d’Espanya «One», que oferirà una masterclass a més a més d’un concert de vesprada (19:30 hores) a l’ex convent de Santa Clara junt amb la pianista Aida Velert.

José María Ferrero de la Asunción (Ontinyent) inicia els seus estudis a l’escola de música de la seua banda, la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent, per a passar més tard al Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo de València obtenint el Premi Extraordinari de final de carrera. Ha estudiat un màster a Alemanya amb el professor Emanuel Abbühl, sent al mateix temps academista de la Chamber Orquestra of Europe, de la Orquestra Nacional d’Espanya i membre titular de la European Union Youth Orquestra. Des de gener de 2017 és corn anglés de l’Orquestra Nacional d’Espanya.

Per la seua banda, Aida Velert (Barcelona 1989) es forma en l’Acadèmia Marshall amb Carlota Garriga. Ha participat en importants cursos internacionals de piano celebrats en Brussel·les i en L’École Normale de Musique de París. Desenvolupa una intensa tasca cambrística, on ha obtingut diversos premis. Des de 2015 col·labora amb la soprano valenciana Belén Roig, amb la qual ha gravat el seu primer disc: «Nuit d’Espagne».

El programa per a la cita de demà agrupa tres peces. La primera serà l’Oboe Sonata Op.166 de Camille Saint-Saëns, per continuar amb Tres Romances Op. 94, de Robert Schumann. L’última de les peces serà Morceau De Salon, op. 228 de Johann Wenzel Kalliwoda. El concert és d’entrada lliure, prèvia recollida d’invitacions a la Casa de Cultura.


En Castellà:

El oboista José María Ferrero ofrecerá mañana una masterclass y un concierto con motivo del «Increscendofest»

Ferrero, cuerno inglés de la Orquesta Nacional de España, estará acompañado en el concierto de Santa Clara por la pianista Aida Velert

 Este fin de semana tendrá lugar una nueva cita del festival de Música de cámara IncrescendoFest, con el protagonismo de José Maria Ferrero de la Asunción, oboista y cuerno inglés de la Orquesta Nacional de España «One», que ofrecerá una masterclass además de un concierto por la tarde (19:30 horas) en el ex convento de Santa Clara junto con la pianista Aida Velert.


José María Ferrero de la Asunción (Ontinyent, 1989) inicia sus estudios en la escuela de música de su banda, la Sociedad Unión Artística Musical de Ontinyent, para pasar más tarde al Conservatorio Profesional de Música Joaquín Rodrigo de València obteniendo el premio Extraordinario de final de carrera. Ha estudiado un máster en Alemania con el profesor Emanuel Abbühl, siendo al mismo tiempo academista de la Chamber Orquesta of Europe, de la Orquesta Nacional de España y miembro titular de la European Union Youth Orquesta. Desde enero de 2017 es cuerno inglés de la Orquesta Nacional de España.


Por su parte, Aida Velert (Barcelona, 1989) se forma en la Academia Marshall con Carlota Garriga. Ha participado en importantes cursos internacionales de piano celebrados en Bruselas y en El École Normale de Musique de París. Desarrolla una intensa tarea camarística, donde ha obtenido varios premios. Desde 2015 colabora con la soprano valenciana Belén Roig, con la cual ha grabado su primer disco: «Nuit de Espagne».


El programa para la cita de mañana agrupa tres piezas. La primera será la Oboe Sonata Op.166 de Camille Saint-Saëns, para continuar con Tres Romances Op. 94, de Robert Schumann. La última de las piezas será Morceau De Salon, op. 228 de Johann Wenzel Kalliwoda. El concierto es de entrada libre, previa recogida de invitaciones en la Casa de Cultura.

No hay comentarios

Dejar respuesta