El director general d’Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan, visita Xàtiva

Juan s’ha reunit amb la tinent d’alcalde, Xelo Angulo, i després ha acudit al centre ocupacional d’Aspromivise

 El director general d’Infraestructures de Serveis Socials de la Generalitat Valenciana, Enric Juan, ha visitat aquest matí Xàtiva. Juan ha estat rebut a l’Ajuntament per la tinent d’alcalde, Xelo Angulo, sobre qui recauen les competències en matèria de Serveis Socials dins del govern municipal. La visita s’emmarca en els treballs previs d’elaboració d’un mapa de necessitats d’infraestructures socials d’àmbit autonòmic, sobre el qual treballa la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

xelo-director-infraestructurasAngulo ha exposat al director general quines són les principals necessitats de Xàtiva i la comarca pel que fa a l’actual xarxa d’infraestructures socials i quin és l’horitzó que es marca des de l’Ajuntament pel que fa a futures previsions.

Després d’aquesta primera reunió a l’Ajuntament, l’agenda del dia ha continuat amb una visita al centre ocupacional d’Aspromivise, on Enric Juan ha pogut canviar impressions amb la directora del centre, Amor Amorós, membres de la junta directiva de l’associació que gestiona aquest centre i una representació dels familiars dels usuaris. En el transcurs d’aquesta visita, el director general ha pogut conèixer de primera mà la situació actual d’una de les principals infraestructures de servei social de la ciutat i les necessitats plantejades al respecte.

xelo-director-infraestructuras3En setembre de 2019, la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, va anunciar la posada en marxa el I Pla d’Infraestructures Socials, amb l’objectiu de dignificar els espais físics on es presten aquests serveis, tenint en compte la perspectiva rural i la lluita contra el despoblament, per tal de garantir la correcta atenció a les persones. L’elaboració d’aquest I Pla d’Infraestructures Socials es fonamentarà en criteris objectius, així com en un mapa de necessitats, amb elements correctors en favor de les comarques d’interior, segons va explicar la vicepresidenta.

No hay comentarios

Dejar respuesta