Instal·len un mant de paraigües amb els colors de l’arc de Sant Martí a l’Alcúdia de Crespins

«Des de la regidoria d’Urbanisme junt amb la d’Igualtat vam decidir aprofitar este projecte per a reivindicar, al mateix temps, el dret i el respecte a l’estima de qualsevol forma. Per això hem creat una bandera de l’arc de Sant Martí de 350m²», ha explicat el regidor de l’àrea, Jordi Caparrós.

L’edil ha informat que la instal·lació dels paraigües la passada setmana, “no ha estat triada a l’atzar, ja que el passat dia 17 va ser el dia de la LGTB fòbia”, i a més ha coincidit amb la II Mostra d’Art Urbà, celebrada dissabte, «perquè volem anar més enllà de la pintura mural i començar a introduir altres arts urbanes que milloren la qualitat de vida dels veïns i la imatge del poble».

A més a més, la iniciativa d’este canvi estètic de la plaça, on està ubicada la Biblioteca Municipal, pretén, entre altres coses, disminuir la temperatura i permetre l’ús d’esta plaça amb molt poqueta ombra durant els mesos més calorosos de l’any, alhora, que també es busca embellir l’espai i fomentar la felicitat dels alcudians a través dels colors.

«Hem unit la lluita contra el canvi climàtic amb solucions intel·ligents, passives, que permeten la baixada de temperatures, amb una millor estètica del carrer», ha assenyalat, Caparrós.

No hay comentarios

Dejar respuesta