Canals celebrarà el Dia del Mercat Municipal el pròxim 16 de juny

L’Associació de Venedors del Mercat Municipal de Canals, junt amb la regidoria de Promoció Socioeconòmica, ha organitzat, per segon any consecutiu, el Dia del Mercat Municipal.

Les activitats inclouran obsequis, festa infantil amb animació, degustacions a les paradetes, un sorteig de 18 tiquets de compra per valor de 20€ i moltes més sorpreses. Un conjunt de propostes que tenen com a objectiu incentivar les compres als comerços adherits a l’Associació de Venedors per tal de donar a conèixer la varietat i qualitat dels productes que es poden adquirir al Mercat Municipal.

En paraules del regidor de l’àrea, i alcalde de Canals, Ricardo Requena, «és una manera de que el col·lectiu associat del Mercat Municipal tinga visibilitat durant una jornada amb activitats que pretenen no solament premiar les compres sinó fidelitzar i agrair als clients habituals la seua continuïtat».

Per a Mª Carmen López, presidenta de l’associació, «amb esta campanya tenim una nova oportunitat de mostrar als consumidors que el Mercat Municipal ofereix productes bons i de qualitat».

No hay comentarios

Dejar respuesta