Inaugura a Xàtiva Dezero, un nou espai d’arquitectura, disseny i construcció

Dezero és un estudi interdisciplinari d’arquitectura, disseny, interiorisme i construcció format per Raimon Llorens i Salva Nadal, dos perfils professionals que uneixen les seves experiències i trajectòries anteriors per tal d’iniciar aquest nou repte.

En Dezero, realitzen qualsevol tipus de projecte; residencials, comercials o de qualsevol altre àmbit, tant en obra nova com a rehabilitació. Aborden també l’interiorisme estratègic per a marques comercials, el disseny de producte o la direcció d’art.

Desenvolupen els nostres projectes des d’un compromís ferm no només amb la funcionalitat i l’estètica, sinó també amb l’economia i la sostenibilitat. Baix la direcció de Raimon i Salva, «realitzem una gestió competent en cada projecte, aconseguim controlar el procés de principi a fi, optimitzant així solucions, costos i recursos de manera integral des del disseny fins a l’entrega final. El nostre mètode de disseny col·laboratiu, garanteix el diàleg necessari amb cada part fonamental de cada projecte: Clients, industrials».

En Dezero, creiem en la reutilització de materials i en la rehabilitació d’espais amb història respectant les estructures i els materials originals de cada espai. La sostenibilitat no sols ha d’estar reflectida en el resultat final, sinó també en el mateix procés. Busquem la senzillesa i l’atemporalitat, explorant constantment l’articulació de l’espai, la materialització i sobretot les necessitats dels nostres clients.

Dezero està ubicat en Baixada de l’Estació número esquerra 31 de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta