Paco Roca recull 20 anys de vinyetes a la Casa de Cultura

L’Ajuntament edita un llibre que es posarà a la venda amb fins benèfics

Per segona vegada, Paco Roca recull en un llibre les seues vinyetes d’humor gràfic. El proper dijous 30 de juny, a les 19:30 h, a la Casa de Cultura, tindrà lloc la presentació del llibre “20 anys dibuixant la fila 12”, de Paco Roca Chorques. Acte seguit, a les 20 hores, s’inaugurarà una exposició de la col·lecció completa dels originals de les vinyetes publicades tant al setmanari L’Informador de la Costera, en la seua primera època, com a l’edició comarcal de Levante-EMV. Aquesta exposició representa una selecció d’entre més de 200 vinyetes i es podrà visitar de l’1 al 16 de juliol.

El llibre, que recull la totalitat de les vinyetes publicades en dues dècades, compta amb articles dels periodistes Josep Lluís Fitó i Agustí Garzó, així com de Ximo Sánchez, ex president de la Junta Local Fallera i antic regidor de l’Ajuntament de Xàtiva.

El llibre es posa a la venda a un preu de 10 euros, amb la finalitat de recaptar fons per a les entitats socials i associacions que treballen amb col·lectius vulnerables. En aquest context, l’Ajuntament de Xàtiva recolza la iniciativa de Paco Roca, reconegut artista faller, il·lustrador, vinyetista i artista plàstic, vinculat des de sempre al sentiment solidari que anima a tantes i tantes persones i entitats de la nostra ciutat.

No hay comentarios

Dejar respuesta