Imma López presentarà al pati de la Biblioteca de Xàtiva el seu últim llibre «Atles temporal»

La cita (19h) tindrà forma de tertúlia literària i comptarà també amb la presència de l’escriptora Puri Mascarell

Xàtiva,21de maigde 2024.- Aquest dijous 23 de maig, a les 19 hores, tindrà lloc en en el pati de la biblioteca una nova tertúlia literària emmarcada en el cicle «Converses a la Biblioteca», en aquest cas amb motiu de la publicació del llibre Atles temporal de l’autora Imma López, guardonada amb el XXV Premi de Poesia Maria Mercé Marçal, 2023.


La cita comptarà amb la presència de l’autora i de l’escriptora Puri Mascarell, i la tertúlia serà moderada per la professora Carme Gosàlbez.


Imma López Pavia (Llanera de Ranes, 1962) poeta i narradora, es va donar a conèixer amb el seu primer poemari, Santuaris, el qual va rebre el Premi Manuel Rodríguez Martínez Ciutat d’Alcoi, el 2015. Després seguiren Text-ures, Premi 25 d’abril Vila de Benissa (2017) i Solsticis, Premi Teodor Llorente de la Pobla de Vallbona (2019). També el 2019 rep el Premi Ibn Hazm de Xàtiva amb Veus (2020). A més a més, en narrativa ha obtingut el Premi de relats breus Maribel Vendrell Mendoza de Carlet amb el relat Estiu de silencis (2021), el Premi de relat Conta’m Dona de Catarroja amb L’afanadora de llibres (2022) i, amb La guitarra de Gardel, el Premi de relats Arnau Llibertat (2023).

No hay comentarios

Dejar respuesta