Igualtat i Policia de l’Alcúdia de Crespins participen en una jornada sobre violència masclista

Uns dels compromisos de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins és apostar per la prevenció i l’erradicació de la violència de gènere en el poble. Per això, tant des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana com de la d’Igualtat continuen promovent la formació del personal del consistori, així com la dels efectius policials en aquesta matèria. En aquest sentit, l’àrea d’Igualtat i la seua regidora, Maite Juan, i el cap de Policia Local, Carlos López i altres agents del cos policial del municipi van participar la setmana passada a València en una jornada formativa sobre els recursos que ofereix l’Estat a les víctimes de la violència masclista.

En la jornada, van participar la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero Albal; Joan Lluis Aguado, cap de l’oficina d’Estrangeria de València; María Inmaculada Pla i Vilar, secretària provincial del Servei Públic d’Ocupació Estatal de València; i Gustavo Javier Sabariz, subdirector provincial de prestacions de mort i supervivència, prestacions familiars, Ingrés Mínim Vital, assistència sanitària i segur escolar.

En la mateixa es va donar a conéixer, des d’un prisma eminentment pràctic, alguns dels recursos que es presten a dones víctimes de violència de gènere, per part de diferents organismes de l’AGE.

Finalment, com ha assenyalat Maite Juan, és necessari apostar per aquest tipus de formació entre el personal de l’Ajuntament, ja que és important sensibilitzar a la societat sobre la necessitat de denunciar situacions de violència masclista, però al mateix temps també és imprescindible generar confiança en el funcionament de les institucions».

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × cuatro =