Hinojosa aposta un any més pel talent jove en el Fòrum d’Ocupació de la UPV

• Hinojosa Embalatge Group ha sigut una de les 175 empreses participants en aquesta 21a edició del Fòrum, on ha presentat les seues iniciatives d’ocupabilitat i desenvolupament del talent entre la comunitat universitària

• El programa d’atracció de talent de la companyia comprén diferents iniciatives a nivell nacional i internacional que inclouen acords amb diferents institucions acadèmiques

• El cas d’èxit del jove valencià Rafa Londoño, que porta un any en la companyia, posa de manifest el valor d’aquesta iniciativa per a atraure talent jove

València, 18 de maig de 2023 – Hinojosa ha presentat el seu programa d’ocupabilitat i desenvolupament del talent entre la comunitat universitària en el Fòrum d’Ús de la Universitat Politècnica de València (UPV) celebrat durant els dies 16 i 17 de maig. La companyia, líder en el disseny i fabricació de solucions sostenibles d’embalatge, ha sigut una de les més de 175 empreses de referència en el mercat nacional que han participat en aquesta 21a edició del Fòrum.

L’atracció de talent i la formació són pedres angulars de l’estratègia d’Hinojosa, que en el seu Pla 21-23 “Be Stronger” es marca objectius concrets en aquest sentit, com la incorporació d’estudiants d’FP Dual o el desenvolupament professional de joves graduats en universitats de França i Portugal, en coherència amb el procés d’internacionalització de la companyia.

El programa d’atracció de talent presentat per Hinojosa en el Fòrum d’Ocupació de la UPV comprén tres iniciatives. Una d’elles és Graduate, dirigida a la contractació d’acabats de graduar que compten amb un excel·lent expedient acadèmic. Amb una duració inicial de sis mesos, els graduats han de desenvolupar i liderar un projecte en una de les plantes d’Hinojosa mentre reben un complet programa de formació en processos i competències directives.

D’altra banda, Hinojosa ha signat acords amb diverses universitats. A França, compta amb aliances amb la universitat de Grenoble, mentre que, a Espanya, la companyia acull estudiants per a la realització de pràctiques de la Universitat de Còrdova, Universitat de Girona, Universitat d’Alcalá, Universitat Politècnica de València (UPV), Universitat de València, Universitat Catòlica de València, EDEM, ESIC, Universitat Europea i Universitat CEU Cardenal Herrera.

Rafa Londoño, un dels casos d’èxit del Fòrum d’Ocupació

En l’edició 2022 del Fòrum d’Ocupació, nombrosos estudiants van accedir al programa de pràctiques que Hinojosa va presentar durant l’esdeveniment. Un any després, casos com el de Rafa Londoño, un jove graduat en Organització Industrial per la UPV, demostren la importància d’apostar pel talent jove per a comptar amb un equip compromés i altament qualificat.

Rafa Londoño compleix un any en la companyia el mes vinent de juny com a Tècnic de sistemes de IT – SAP. Rafa relata que, com molts altres estudiants, va visitar el Fòrum d’Ocupació i que, després de visitar l’estand d’Hinojosa i assessorat per l’equip de RH, va aconseguir entrar en el programa de pràctiques de l’empresa que enguany va tornar a presentar-se al campus de la UPV.

Rafa declara que “Hinojosa té la filosofia d’apostar pel talent jove, per persones amb ganes d’aprendre i desenvolupar-se, donant l’oportunitat de créixer no sols en el professional sinó també en el personal”.

Nova edició del Fòrum d’Ocupació UPV

El Fòrum d’Ús de la Universitat Politècnica de València s’ha convertit amb el pas de les edicions en un punt de trobada amb possibles ocupadors per a estudiants i titulats que busquen una oportunitat laboral, un canvi d’ocupació o orientació que els ajude a fer el següent pas en la seua carrera professional. Per a les més de 175 empreses participants també és un escenari idoni per a donar-se a conéixer en l’àmbit universitari. En aquesta última edició, s’han posat a la disposició dels estudiants al voltant d’un miler d’ofertes d’ocupació.

Sobre Hinojosa Embalatge Group
Hinojosa és una companyia líder en el disseny i la fabricació de solucions sostenibles d’embalatge. Amb més de 75 anys d’història, el seu model es basa en els principis de l’economia circular.

Gràcies a la innovació permanent, l’orientació al client i la cerca de l’excel·lència, el grup no ha deixat de créixer, experimentant un important impuls en els últims anys amb la seua aposta per la internacionalització. Hui compta amb 2.500 empleats i 19 plantes de producció situades a Espanya, Portugal i França, conjuminant la fortalesa d’un grup global amb la proximitat al territori. La companyia va tancar 2022 amb una facturació de 820 milions d’euros, un 27% superior respecte a la de 2021.

L’obstinació -i acompliment- d’Hinojosa és generar impacte positiu allí on opera, contribuint a un major benestar comú. Perquè no sols es tracta de fabricar el millor envàs, sinó de cuidar tot el que li envolta.

No hay comentarios

Dejar respuesta