Copa Federació per equips Escacs Xàtiva 2023

Van competir durant dos dissabtes al pavelló «Francisco Ballester» un total de 21 equips i 149 jugadors dels Clubs d’escacs de València Sud.
El Club «Escacs Xàtiva» designat com a amfitrió de l’esdeveniment va aconseguir situar el seu primer equip al segon esglaó del pòdium com a Subcampió autonòmic. El campió va ser Benigànim A i Alzira A va quedar en tercera posició.
El CEX B va quedar quart en categoria provincial i vuitè classificat de la general.
El CEX C partint de l’última posició del rànquing inicial amb els integrants de l’escoleta Escacs Xàtiva va aconseguir enfilar-es finalment a una meritòria quinzena posició de la general.
Dos dels integrants de l’Escacs Xàtiva: Alexandre Megías Chafer i Jonathan Soriano Folch van quedar entre els quatre millors jugadors de la competició, sent Alexandre l’únic jugador de la competició que va fer ple amb sis victòries.
D’altra banda, l’escola del Club Escacs Xàtiva també va participar en un torneig infantil individual celebrat a Xàtiva el diumenge 14.
Olàu Plà Richard, Sergi Soler Fombuena i Joan Antolí Torregrosa van representar el Club Escacs Xàtiva entre un total de 51 participants.
Oláu i Sergi van copar les dues primeres places de la classificació final empatades a punts i es van coronar campions sub-16 i Sub-14 respectivament.

No hay comentarios

Dejar respuesta