Hèctor barbera serà el nou candidat del PSPV a Montesa

● Els socialistes de Montesa han triat per unanimitat la llista que encapçalarà Héctor Barberà per a les pròximes eleccions del 28 de maig.

● Héctor succeirà a l’actual alcalde, José Barberà Ferrer, com a cap de llista després del seu anunci de no concórrer de nou en el procés electoral local.

L’agrupació socialista de Montesa va triar el divendres a la nit al qual serà el cap de cartell del PSPV local, Héctor Barberà Cerdà, per a les eleccions del 28 de maig, succeint-se així a l’actual alcalde, José Barberá Ferrer, que va anunciar la seua intenció de no tornar a concórrer com a candidat del puny i la rosa després de 12 anys en el govern de la Plaça de la Vila i qui cedeix el seu testimoni en l’agrupació en un escenari de renovació de les seues principals cares visibles.
El ja ratificat candidat, Héctor Barberá, ha optat per llançar un missatge contundent en les files de l’agrupació socialista en presentar la seua candidatura sota un context en el qual, altres formacions polítiques encara no han definit els seus equips. Barberá va presentar la seua llista com un equip que “combina experiència i joventut per a desenvolupar un ampli projecte progressista”, va assenyalar davant un Partit Socialista que ha posat a rodar els engranatges de la maquinària electoral amb un programa “ambiciós i il·lusionant per a tornar a situar a Montesa en el lloc que li correspon i es mereix per la seua importància històrica”.

Els socialistes han volgut destacar el treball de l’encara alcalde i de les diferents persones que li han acompanyat, i han ressaltat els canvis produïts en la localitat amb la signatura del puny i la rosa. Ara, el nou equip d’Héctor, qui ha triat com a número dos a Alba Cirugeda, una jove de 26 anys graduada en magisteri, centrarà el seu projecte en l’habitatge, la capacitat industrial i la promoció d’oportunitats perquè la joventut puga construir el seu projecte a Montesa.

Héctor Barberà Cerdà té 45 anys i va estudiar treball social en la UNED després d’un grau superior en laboratori clínic; actualment treballa a l’Hospital Comarcal de Vinaròs, a Castelló, en el servei de radiodiagnòstic. Ha format part de les candidatures socialistes locals en el passat i ha sigut un membre actiu de l’agrupació del PSPV-PSOE de Montesa. Ara compagina la seua activitat professional en sanitat amb l’activitat política al seu poble natal, per a liderar un projecte de majories que permeta als socialistes conformar govern al capdavant de l’alcaldia.


No hay comentarios

Dejar respuesta